• Bestel nu! Levering binnen 2 tot 3 werkdagen.
  • Originele Kamagra importeur in Nederland
  • FDA goedgekeurd, getest, origineel en veilig
  • Kwaliteitsborging en echte producten
  • Discrete verpakking & verzending in blanco envelop

Betaalmethoden

Helaas is het voor bedrijven als KamagraFun erg lastig om een bank te vinden die onze diensten ondersteunt. Wij zijn continue bezig om oplossingen hiervoor te bedenken en met bedrijven aan tafel te zitten. Helaas kunnen wij hierdoor op het moment geen iDeal, Paypal of creditcard betalingen accepteren. 
Momenteel accepteren wij de volgende betaalmethoden: Bankoverschrijving (SEPA) of met Bitcoin. Hieronder kunt u meer informatie vinden over het betalen.

Bankoverschrijving (SEPA)
Het bedrag dient overgemaakt te worden naar onze zakelijke rekening. Na het bestellen krijgt u per email de details van de bankrekening om het juiste bedrag over te kunnen maken. Zorg er altijd voor dat het juiste ordernummer (bijv. #1234) in de omschrijving wordt vermeld. Aangezien het tot twee dagen kan duren voordat het op onze rekening staat, raden wij aan een foto terug te sturen van de overboeking. Dan zullen wij direct uw bestelling in orde maken.
Op het rekeningafschrift zal geen herleiding naar KamagraFun terug te vinden zijn, zo bent u volledig anoniem.


Bitcoin (BTC)
De andere betaaloptie die wij ondersteunen is Bitcoin. Als u met Bitcoin betaald, wordt deze wel direct bevestigd en kan de bestelling gelijk verstuurd worden. Bovendien is dit de meest anonieme optie, geen bank of andere derde partij is deel van de transactie. Het nadeel van Bitcoin is dat het wat ingewikkelder is om te gebruiken, gelukkig is er op internet veel informatie over te vinden.

Bitonic is één van de vele websites waar u Bitcoins kunt kopen. Eerst dient uw rekeningnummer te verifieren, dat kan met deze link (https://bitonic.nl/nl/verification). Als u per email bevestiging van verificatie heeft gehad, kunt u beginnen met bestellen!
Via de Bitonic website kunt u het juiste bedrag aan Bitcoin invullen. LET OP; het gaat om Bitcoins, het kan zijn dat de waarde in euro's iets afwijkt door koers schommelingen. Bij "Uw bitcoinadres" vult u het Bitcoinadres in van KamagraFun, terug te vinden in uw eigen bestelling. Zodra de bitcoinbestelling is afgerond zullen wij aan de slag gaan uw verzending klaar te maken.

Mocht u vragen hebben of problemen ondervinden, neem gelieve contact op met ons!

Andere cryptocurrencies

Wij bieden ook de mogelijkheid om te betalen in andere cryptocurrencies. Hiervoor gelieve even met ons <a href="https://kamagrafun.nl/contact/">Contact</a> opnemen!

iDeal / Paypal / Creditcard

Helaas ondersteunen wij op dit moment geen iDeal, PayPal of Creditcard betalingen. Dit omdat wij geen (Nederlandse) bankrekening verschaft krijgen door de natuur van onze producten. Wij blijven in constante onderhandeling met banken om alsnog meer betaalmethoden te kunnen aanbieden.