• Bestel nu! Levering binnen 2 tot 3 werkdagen.
  • Originele Kamagra importeur in Nederland
  • FDA goedgekeurd, getest, origineel en veilig
  • Kwaliteitsborging en echte producten
  • Discrete verpakking & verzending in blanco envelop

Faq

Het kan natuurlijk voorkomen dat u wat vragen heeft. Wij staan ten allen tijden klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onderstaand vindt u de meest voorkomende vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via de Contact pagina.

 

Kan ik veilig bij Kamagra-Fun bestellen?

Kamagra-Fun zorgt ervoor dat haar klanten met een gerust hard kunnen bestellen. Zo houden wij nooit gegevens achter van klanten. Zodra de bestelling voltooid is, worden alle persoonsgegevens binnen 24 uur automatisch verwijderd. Onze website, database en email zijn allemaal gescheiden en zwaarbeveiligd, zo is de kans op een lek te beperken tot nihil. Als betaalmethoden ondersteunen wij momenteel bankoverschrijving (SEPA) en Bitcoin, met het doel om andere betaalmethoden zo snel mogelijk toe te voegen. Verzending gaat in een zakelijke blanco envelop, zonder afzender die te herleiden valt naar erectiemiddelen of Kamagra-Fun.

U kunt uw bestelling over maken op rekeningnr:

5355 8671 7768 5395

TNV Theodorus Toetenel 

N26 Bank 

Onder vermelding van uw ordernummer.

 

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?

Zodra de betaling ontvangen is krijgt u een bevestiging per email. Dan zal de bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd worden. Bij een bankoverschrijving kan dit een paar dagen duren, tenzij u ons een kopie betaalbevestiging meestuurt. Alle bestellingen betaald met Bitcoin worden direct bevestigt en verstuurd.

 

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd is afhankelijk op welke dag de bestelling verstuurd is en waar de bestelling heen gaat. In het algemeen kunt u binnen Nederland de bestelling binnen twee dagen in de brievenbus terugvinden. Voor exacte levertijden zie de pagina Verzendmethoden.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Voor de verzending van uw bestelling hanteren wij slechts twee kosten; €1,95 binnen Nederland, €4,95 voor alle overige landen. Maar als u meer dan €35,- besteedt hoeft u geen verzendkosten te betalen! Voor meer details en tijden zie de pagina Verzendmethoden.

 

Kan ik mijn bestelling ook zelf afhalen?

Helaas is het op het moment niet mogelijk een bestelling af te halen. Mocht dit in de toekomst wel mogelijk zijn, dan zullen wij u hierover informeren.

 

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

Op het moment ondersteunen wij twee betaalmethoden: Bankoverschrijving of met Bitcoin. Bankoverschrijving kan tot twee dagen duren totdat deze binnen is, hierom raden wij aan om een kopie betaalafschrijving mee te sturen. Als u met Bitcoin betaald is deze wel direct bevestigd en kan de bestelling gelijk verstuurd worden. Bovendien is dit de meest anonieme optie! Voor meer informatie, zie de pagina Betaalmethoden.

 

Waar komen de producten vandaan?

Alle producten die wij aanbieden komen direct van de leverancier vandaan, zonder tussenhandelaren. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en echtheid garanderen, eveneens de beste prijzen op de markt. Mocht u ooit twijfels hebben over een van onze producten, neem dan Contact met ons op.

 

Hoe kan ik het beste contact met jullie opnemen?

U kunt gemakkelijk reageren op de email van uw bestelling, dan hebben wij direct de juiste gegevens bij de hand. Mocht u geen email hebben ontvangen of andere vragen hebben, gebruik dan het contactformulier. Wij steven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.