• Bestel nu! Levering binnen 2 tot 3 werkdagen.
  • Originele Kamagra importeur in Nederland
  • FDA goedgekeurd, getest, origineel en veilig
  • Kwaliteitsborging en echte producten
  • Discrete verpakking & verzending in blanco envelop

Kamagra Bestellen

Kopen bij Kamagrafun

Bestel kamagra en al uw erectiepillen bij KamagraFun. U kunt veilig bij ons alle erectiemiddelen kopen, direct uit voorraad geleverd, afkomstig van de fabrikant of apotheek zonder tussen leverancier. Hierdoor kunnen wij garanderen dat wij alleen originele producten leveren, inclusief waarmerken en holograms. Deze producten zijn altijd getest en dus veilig te gebruiken. Voor meer informatie over het gebruik van Kamagra, gelieve de bijsluiter lezen. Hier staan ook eventuele bijwerkingen in vermeld.

Sildenafil Citraat

Kamagra bevat hetzelfde actieve middel Sildenafil Citrate als dat van Viagra, alleen door verbeterde receptuur heeft u nog minder last van bijwerkingen. Dit middel zorgt ervoor dat uw bloedvaten wijder open staan en daardoor gemakkelijker een erectie krijgt. Het prettige bij dit middel is dat u wel prikkels nodig heeft om de erectie op te wekken.

Veilig betalen

Voor betaling kunt u gebruik maken van IBAN bankoverschrijving (SEPA) of door middel van crypto currencies zoals Bitcoin. Helaas bieden wij op dit moment geen iDeal of PayPal betalingen meer aan. Wel werken wij hieraan om dit zo snel mogelijk weer toe te kunnen voegen. Indien u van een IBAN bankoverschrijving gebruik maakt en direct uw bestelling verstuurd wilt hebben, gelieve met ons contact opnemen en een kopie van de betaalbevestiging meesturen. Door het gebruik van Bitcoin is uw bestelling helemaal anoniem, doordat Bitcoin geen sporen achter laat van betaling.

Snel en discreet verstuurd

Na bevestiging van betaling zorgen wij voor een snelle en discrete levering van uw bestelling. Dit wordt gedaan met PostNL Zakelijk en gaat slechts via brievenbuspost. Dit voorkomt dat PostNL zonder uw afweten bij de buren afleverd! Vaak levert PostNL al de volgende dag doordat alles vanuit Nederland verstuurd wordt. Verder zorgen wij er natuurlijk voor dat u anoniem en discreet uw bestelling ontvangt, door in een zakelijke blanco envelop uw bestelling te versturen. Wij verpakken het zo, dat van buiten af niet te zien of horen is wat erin zit. Uw bestelling is onherleidbaar naar deze website of de producten erin. Ook bevat uw bestelling geen track en trace code voor extra zekerheid.

Niet te vergeten: Bij een bestelling vanaf €35,- heeft u ook nog eens gratis verzending! Dit wordt automatisch berekend in uw winkewagen

Onze selectie

Kamagra, Cobra, Cenforce en alle andere erectiemiddelen die wij aanbieden helpen u aan een zorgenloos en beter seksleven, met harde en langdurige erecties. Als vroegtijdig klaarkomen een probleem is, kunt u ook kijken naar onze Dapoxetine producten. Deze zorgen ervoor dat het ejaculeren wordt uitgesteld, om teleurstelling bij uw partner te voorkomen.