• Bestel nu! Levering binnen 2 tot 3 werkdagen.
  • Originele Kamagra importeur in Nederland
  • FDA goedgekeurd, getest, origineel en veilig
  • Kwaliteitsborging en echte producten
  • Discrete verpakking & verzending in blanco envelop

Verzendmethoden

Algemene informatie
Verzending gaat in een zakelijke, blanco, bubbelfolie envelop, zonder afzender die te herleiden valt naar erectiemiddelen of KamagraFun. Alle bestellingen worden verstuurd met PostNL Zakelijk via brievenbuspost, dus kan het ook niet voorkomen dat de buren het pakketje hoeven aan te nemen. Om 16u worden de laatste bestellingen ingepakt en verstuurd. Tevens hanteren wij geen minimum bedrag voor een bestelling.

Verzendkosten
De verzendkosten binnen Nederland bedragen €1,95. Voor alle internationale verzendingen bedragen de verzendkosten €4,95.
Gratis verzending is van toepassing op alle bestellingen met een minimumbedrag van €35,-.

Levertijd
Zodra de betaling voltooid is zal de bestelling verwerkt worden. Als de bestelling verstuurd is krijgt u hiervan een melding. Binnen Nederland kunt u in de meeste gevallen de volgende dag de bestelling verwachten. Na drie dagen nog niks ontvangen? Dan gelieve met ons contact opnemen.

Buiten Nederland ligt het aan het land van herkomst wanneer de bestelling geleverd zal worden. Het complete overzicht met verwachtte internationale levertijden kunt u terugvinden op de website van PostNL: Postberzorging buitenland (https://www.postnl.nl/versturen/brief-of-kaart-versturen/hoe-verstuur-ik-een-brief-of-kaart/postbezorging/postbezorging-buitenland/).

Binnen Europa kunt u de bestelling binnen 7 dagen verwachten. Buiten Europa in maximaal 21 dagen.

Ruilen en Retourneren

Mocht u niet tevreden zijn met onze producten, neem dan gelieve contact op met ons. Wij zullen er alles aan doen om dit op te lossen, en anders kunt u uw geld terug krijgen.